جذابیت یک حمام اختصاصی به راحتی قابل توضیح است: اتصال اتاق خواب و حمام منطقی است، به خصوص از نقطه نظر حفظ حریم خصوصی برای کاربر. عدم نیاز به اشتراک گذاری با کسی، عدم اجازه نگاه اجمالی به افراد غریبه به اتاق های بسیار خصوصی و در نظر گرفتن هیچ چیز در طراحی جز الزامات شخصی شما از نظر کاربردی و زیبایی شناسی – به طور خلاصه: ایجاد یک منطقه سلامتی در خانه. یک ایده رویایی اما پیش نیازهای خاصی وجود داردو همچنین معایبی دارد که با هم بررسی خواهیم کرد .
1. از نظر فضایی با یک در جدا شده است
در این پلان طبقه، حمام مستقیماً در مجاورت اتاق خواب است. اتاق ها با یک در به هم متصل می شوند. اگر آنها را ببندید، نواحی کاملاً از یکدیگر جدا می شوند. با این حال، هر کسی که می خواهد از حمام استفاده کند باید از اتاق خواب عبور کند – این می تواند برای خانواده ها یا زمانی که مهمان دارید غیرعملی باشد. بنابراین، در حالت ایده آل، باید حمام دوم یا حتی سوم وجود داشته باشد.
در اینجا اتاق خواب و حمام کاملاً با هم ادغام می شوند. به عنوان مثال، وان می تواند روبروی تخت، دستشویی زیر پنجره یا کنار کمد لباس باشد. حمام کاملاً در اتاق خواب ادغام شده است.
1. مسافت های کوتاه پیاده روی
احتمالاً کاربردی ترین جنبه حمام اختصاصی است: شما عملاً می توانید مستقیماً از تخت در زیر دوش بیفتید. و حتی در شب می توانید نیمه خواب بمانید، زمانی که راه از تخت تا توالت تنها چند قدم با شما فاصله دارد.
معایب حمام اختصاصی
1. برهم زدن حریم خصوصی
در راه حل هایی که حمام بخشی از فضای نشیمن اتاق خواب را اشغال می کند و دیگر فضایی وجود ندارد، بلکه فقط جداسازی بصری دو منطقه وجود دارد که با حریم خصوصی سروکار دارد. به خصوص نقش مهمی دارد. آیا دوست دارید هنگام دوش گرفتن یا حتی رفتن به توالت توسط شریک زندگی خود تحت نظر باشید؟ چقدر نزدیکی، چقدر باز بودن زیاد است؟ این باید به دقت مورد توجه قرار گیرد، به خصوص در مورد پلان های طبقه باز، تا حمام رویایی در زندگی روزمره به یک حمام کابوس تبدیل نشود.
هنگام برنامه ریزیبرای ساخت حمام، مهم است که اطمینان حاصل شود که حداقل منطقه توالت هرگز مستقیماً قابل مشاهده نیست. اگر جلسات طولانیتر یا حتی علائم خاص بیماری را در نظر بگیریم، فقط میتواند یک مزیت باشد که همیشه ناحیه لوکوس را از میدان دید و بویایی خارج کنیم.
بدون دیدگاه